Jump to content



Photo
- - - - -

Specifics of my board tech problems


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Julius

Julius
  • VibeTribe
  • 10,746 posts

Posted 19 June 2012 - 08:15 PM

OK so I wanted to just document this in hopes it will help get it fixed. (Mac OS 10.6.8, Safari 5.1.5) Firefox is even more problematic.

Whenever I use smilies or quote something with smilies in it, the "post" button deactivates and does nothing when pushed and then nothing else works posting-wise until I manually log out. When I do log out I get this error message:


An Error Occurred

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.


[#2012] The link you followed to logout appears to be badly formed. Please go back and click the link again.


#2 jnjn

jnjn
  • VibeTribe
  • 6,857 posts

Posted 19 June 2012 - 08:40 PM

sorry, but the department you are trying to reach stopped reading after "in hopes it will help get it fixed". please try again.

:cheesy:

#3 Julius

Julius
  • VibeTribe
  • 10,746 posts

Posted 19 June 2012 - 08:47 PM

Sure seems that way! Your call is very important to us. Please hold for the next available agent.

No seriously though, Luvdaisies said someone is working on it so was just trying to help identify the problem(s).

#4 TEO

TEO

    VibeGuide

  • VibeGuide
  • 22,454 posts

Posted 21 June 2012 - 12:16 AM

Yep, it is being worked on.