Jump to content



Photo
- - - - -

Logged in/not logged in


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#1 Tim the Beek

Tim the Beek
  • VibeTribe
  • 16,320 posts

Posted 08 May 2012 - 04:02 PM

Seems a little random whether or not the board thinks I'm logged in, though whenever it thinks I'm not, reloading whichever page I'm on makes me show as logged in again.

Using Firefox 12.0 if that matters...

#2 nikkiblue

nikkiblue
  • VibeTribe
  • 18,225 posts
  • LocationLong Island

Posted 08 May 2012 - 04:07 PM

Don't even bother saying anything Tim... The tech support dude is MIA.... :(

I've been ignored for weeks now.

#3 JBetty

JBetty
  • VibeTribe
  • 20,258 posts

Posted 08 May 2012 - 04:09 PM

Ask Speckta :wink:

#4 TakeAStepBack

TakeAStepBack
  • VibeTribe
  • 18,748 posts

Posted 08 May 2012 - 04:09 PM

This board is a giant hunk of poopy. We call um' boeing bombs.

#5 TakeAStepBack

TakeAStepBack
  • VibeTribe
  • 18,748 posts

Posted 08 May 2012 - 04:10 PM

Posted Image

#6 Lazy Lightning

Lazy Lightning
  • VibeTribe
  • 14,236 posts

Posted 08 June 2012 - 01:25 PM

Ugh, why do I keep on getting logged out?!

#7 JBetty

JBetty
  • VibeTribe
  • 20,258 posts

Posted 08 June 2012 - 02:41 PM

Prolly for the same reason that I do. prolly

#8 CTMuleman

CTMuleman
  • VibeTribe
  • 3,985 posts

Posted 08 June 2012 - 03:03 PM

Prolly for the same reason that I do. prolly

#9 JBetty

JBetty
  • VibeTribe
  • 20,258 posts

Posted 08 June 2012 - 03:13 PM

NCN! :boobs1:

#10 Lazy Lightning

Lazy Lightning
  • VibeTribe
  • 14,236 posts

Posted 08 June 2012 - 05:11 PM

:lol:

#11 mountain mama

mountain mama
  • VibeTribe
  • 3,971 posts

Posted 08 June 2012 - 05:35 PM

what the? i cannot reply to vibes regulars thread at all...been loggin me out too! also, when i go to type in the text box it randomly gives me bold, italic, underlined and now the strike through.

and prolly the same reason that i do. prolly.

:boobs1:

#12 Julius

Julius
  • VibeTribe
  • 11,365 posts

Posted 08 June 2012 - 05:57 PM

I have such a huge list of board technical problems now that I have to use 2 different browsers for different functions and even then I can't quote anyone or use the smilies without generating an error most of the time.

Let me know when tech support gets back from lunch!

#13 Julius

Julius
  • VibeTribe
  • 11,365 posts

Posted 08 June 2012 - 05:59 PM

Firefox 12.0 on Mac OS 10.6.8 seems to be most problematic.

#14 Joker

Joker
  • VibeTribe
  • 11,632 posts

Posted 08 June 2012 - 06:33 PM

This has been getting bad for me the last couple of days

#15 mayfly

mayfly
  • VibeTribe
  • 1,004 posts

Posted 08 June 2012 - 07:44 PM

I am having the same dam issue - Win 7 on firefox.....

#16 Jim

Jim

    VibeGuide

  • VibeGuide
  • 3,825 posts

Posted 10 June 2012 - 05:16 PM

As I said, I'm using Chrome... and if I completely closeg a session, I always need to log back in again.

I just tried this IPS forum suggestion to clear cookies.

In Chrome:
tools/clear browsing data/Obliterate the following items from: " the beginning of time" and clicked on all the fields

Now if I completely close Chrome, and open a new session it does not make me log back into VIBEs Forum... or Facebook!

I don't know if this will work with other browsers, but it's worth a try.

#17 Jim

Jim

    VibeGuide

  • VibeGuide
  • 3,825 posts

Posted 11 June 2012 - 02:22 AM

OK... the clear all cookies experiment has worked for me on both CHROME and MOZILLA.

In the last few hours, even hibernated my laptop and changed locations.

So far it has not logged me out of either .

#18 CTMuleman

CTMuleman
  • VibeTribe
  • 3,985 posts

Posted 11 June 2012 - 04:38 PM

I've been noticing that going into certain forums will log me out while there doesn't seem to be a problem using the family & vibes forums (among others).

#19 Jim

Jim

    VibeGuide

  • VibeGuide
  • 3,825 posts

Posted 11 June 2012 - 08:10 PM

Over 24hrs logged in since I cleared all cookies.

I suspended/hibernated my laptop 2 times, and rebooted it 2 times... MOZILLA and CHROME still have made me log back in here.

Before I it seemed that it would randomly "time out" and if I closed the browers, I was logged out each time.

#20 Smiles

Smiles
  • VibeTribe
  • 1,940 posts

Posted 11 June 2012 - 08:16 PM

I'm finding it occurs mostly when I access multiple pages. Like if i open the emoticon window it almost always happens.

#21 TheDHJ

TheDHJ
  • VibeTribe
  • 31,968 posts
  • LocationSouthern Colorado

Posted 12 June 2012 - 02:29 AM

Seriously...fix this shit.

#22 Eco

Eco
  • VibeTribe
  • 2,109 posts
  • LocationFoxboro MA

Posted 12 June 2012 - 02:37 AM

Lol, it just happened to me. I was logged in and posting and then when I went to post in the RV area it said I couldn't. At first I was offended that I could not offer a tip to a person looking for an RV.....thought it was a secret read only area....and then saw I was logged out.

#23 Jim

Jim

    VibeGuide

  • VibeGuide
  • 3,825 posts

Posted 12 June 2012 - 02:59 AM

Seriously...fix this shit.


Dude, did you read what I wrote earlier?

Just try clearing all of your browse cookies. It's still working for me... no logouts since before I did it yesterday.
.
If the forum gets updated and you have out of date/old cookies it causes logout issues. I had that happening all the time and now it's OK.

Try it.

#24 Smiles

Smiles
  • VibeTribe
  • 1,940 posts

Posted 12 June 2012 - 03:00 AM

Thanks Jim. I misread your post originally. I'm gonna give it a shot.

#25 Jim

Jim

    VibeGuide

  • VibeGuide
  • 3,825 posts

Posted 12 June 2012 - 03:10 AM

Thanks Jim. I misread your post originally. I'm gonna give it a shot.


I don't think I was being clear... I actually did find info saying that was a fix for the logging out problems for these IPS forums.
It's even helped with keeping me logged into FB and my email accounts.
One forum I use never logs me out even if I'm not on for weeks... I don't know if that's a good thing.

#26 Karen

Karen
  • VibeTribe
  • 10,075 posts

Posted 12 June 2012 - 03:11 AM

I have been using IE 9 and have very few issues with it.

#27 tyedyedee

tyedyedee

    uniquely dee

  • VibeTribe
  • 9,779 posts
  • Locationboston-ish

Posted 18 June 2012 - 10:15 PM

i have tried several different browsers
i always clear my cookies
i went for months without knowing what you guys were talking about (it never happened to me :dunno: )
then, all the sudden it was logging me out every time i freaking refreshed a page :bang:
then
*poof* it will stop doing it
i dunno
this board sure is, um...well...not nice? :undecided:

#28 Jim

Jim

    VibeGuide

  • VibeGuide
  • 3,825 posts

Posted 18 June 2012 - 11:21 PM

We'll now I'm getting logged out, CONSTANTLY.

If you all wanted me to feel your pain... it's working!

#29 MeOmYo

MeOmYo
  • VibeTribe
  • 7,534 posts

Posted 19 June 2012 - 12:43 AM

Went through a stint but seems to be better now. When i open a pm I always have to login. Everytime.

#30 Lazy Lightning

Lazy Lightning
  • VibeTribe
  • 14,236 posts

Posted 19 June 2012 - 05:04 PM

This is getting tiring!!! :bang:

#31 vinandtonic

vinandtonic
  • VibeTribe
  • 2,739 posts

Posted 22 June 2012 - 11:44 AM

We'll now I'm getting logged out, CONSTANTLY.

If you all wanted me to feel your pain... it's working!


me too. especially when I try to put an emoticon in a post. :bang:

#32 Lazy Lightning

Lazy Lightning
  • VibeTribe
  • 14,236 posts

Posted 22 June 2012 - 11:51 AM

Yep. Can't stay on for more than a few minutes before getting bumped. :gah:

#33 Spidergawd

Spidergawd
  • VibeTribe
  • 14,795 posts

Posted 22 June 2012 - 06:46 PM

Prolly for the same reason that I do. prolly

Prolly for the same reason that I do. prolly

prolly the same reason that i do. prolly.


Prolly for the same reason that I do. prolly