Jump to content



Photo
- - - - -

use full editor button not working on existing posts


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Jwheelz

Jwheelz
  • VibeTribe
  • 5,802 posts
  • LocationNutmeg State

Posted 23 April 2012 - 06:41 PM

Okay so I don't know if this is just a problem on my end or if more people have experienced this:

I use Google Chrome and whenever I go into a post I've already made and try to make an edit, I am able to use the quick editor but when I click on the button to "use full editor" nothing happens whatsoever. As a result I'm only able to make very basic edits to my posts and am unable to access any of the more advanced features when editing.

#2 capt_morgan

capt_morgan
  • VibeTribe
  • 15,429 posts
  • Locationatlantic ocean

Posted 23 April 2012 - 06:43 PM

same here

#3 JBetty

JBetty
  • VibeTribe
  • 17,253 posts

Posted 23 April 2012 - 06:55 PM

same

#4 Jersey Thug

Jersey Thug
  • VibeTribe
  • 12,198 posts

Posted 23 April 2012 - 08:28 PM

same...and the simple editor always seems to freeze up on me, but if i hit the refresh button the changes are saved. i caught on fast enough, but if that happens to others it's bound to be confusing.

#5 Jwheelz

Jwheelz
  • VibeTribe
  • 5,802 posts
  • LocationNutmeg State

Posted 23 April 2012 - 08:32 PM

same...and the simple editor always seems to freeze up on me, but if i hit the refresh button the changes are saved. i caught on fast enough, but if that happens to others it's bound to be confusing.


That same thing happens to me too

#6 makisupa

makisupa

    VibeGuide

  • VibeGuide
  • 123 posts

Posted 02 May 2012 - 03:36 PM

I've submitted a support ticket to Invision.

#7 JBetty

JBetty
  • VibeTribe
  • 17,253 posts

Posted 02 May 2012 - 03:38 PM

I've submitted a support ticket to Invision.



Why didn't you just ask Speckta for help? :funny1:

#8 Speckta

Speckta
  • VibeTribe
  • 5,084 posts
  • LocationQueens, NY

Posted 03 May 2012 - 02:18 PM

:bee:

#9 TakeAStepBack

TakeAStepBack
  • VibeTribe
  • 18,274 posts

Posted 03 May 2012 - 02:20 PM

None of the features woerk on this board. You can type in the box and that's about it. This board needs a JOTCOM, a DIAF and then maybe even a KYS.