Jump to content



Photo
- - - - -

Message from JBetty


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 Tim the Beek

Tim the Beek
  • VibeTribe
  • 16,349 posts

Posted 04 April 2013 - 02:34 PM

I am unable to post anything but emoticons on the Vibes board.
 
When I type in the response box, I get a message saying "Your post is empty".
 
I was able to quote Adam in the Rolling Stones thread, but not type my response.
 
I was able to start my Trouble Posting thread, but was only able to post an emoticon.
(Not the one I wanted, either.)  :rolleyes:
 
I have completely shut down my computer and restarted, yet the problem persists.


#2 In A Silent Way

In A Silent Way
  • VibeTribe
  • 27,013 posts
  • LocationShoreline, CT

Posted 04 April 2013 - 02:35 PM

:facepalm:



#3 Tim the Beek

Tim the Beek
  • VibeTribe
  • 16,349 posts

Posted 04 April 2013 - 03:08 PM

:lol:



#4 Depends

Depends
  • VibeTribe
  • 12,048 posts

Posted 04 April 2013 - 03:49 PM

I have that issue with IE.  Never with Chrome or Firefox.

 

IE 10 was pushed out by MS yesterday/today too....



#5 JBetty

JBetty
  • VibeTribe
  • 20,291 posts

Posted 04 April 2013 - 04:21 PM

:gah:

#6 gregoir

gregoir
  • VibeTribe
  • 25,823 posts
  • LocationAbove The Waves

Posted 04 April 2013 - 04:34 PM

:rolling:



#7 Depends

Depends
  • VibeTribe
  • 12,048 posts

Posted 04 April 2013 - 04:41 PM

Prolly should compliment JnJn on her shoes, she might fix it for ya



#8 Terrapin Station

Terrapin Station
  • VibeTribe
  • 6,730 posts
  • LocationDirectly south of Seaside Park..across the sound

Posted 04 April 2013 - 06:14 PM

:lol:

 

 

How ya doing jenn? 



#9 Julius

Julius
  • VibeTribe
  • 11,378 posts

Posted 04 April 2013 - 06:21 PM

:drums:



#10 Julius

Julius
  • VibeTribe
  • 11,378 posts

Posted 04 April 2013 - 06:21 PM

:popcorn:



#11 Terrapin Station

Terrapin Station
  • VibeTribe
  • 6,730 posts
  • LocationDirectly south of Seaside Park..across the sound

Posted 04 April 2013 - 06:36 PM

:boobs:



#12 JBetty

JBetty
  • VibeTribe
  • 20,291 posts

Posted 04 April 2013 - 06:43 PM

:zstupid:

#13 JBetty

JBetty
  • VibeTribe
  • 20,291 posts

Posted 04 April 2013 - 07:48 PM

OK - works in Chrome but not in IE.   :dunno:

I don't like the Chrome format.

Everything is too HUGE.   



#14 JBetty

JBetty
  • VibeTribe
  • 20,291 posts

Posted 04 April 2013 - 07:50 PM

It's like everything is at 150% and I can't find where to change it.



#15 TEO

TEO

    VibeGuide

  • VibeGuide
  • 23,233 posts

Posted 04 April 2013 - 08:54 PM

Top right corner of Chrome just under the X should be a box with 3 horizontal lines, click that.



#16 JBetty

JBetty
  • VibeTribe
  • 20,291 posts

Posted 05 April 2013 - 12:26 PM

3 horizontal lines - whose great idea was that?  

 

Thanks  :smile:



#17 TEO

TEO

    VibeGuide

  • VibeGuide
  • 23,233 posts

Posted 05 April 2013 - 02:42 PM

You are most welcome.  :heart: